Muhammed Şehmus Ersöz Ortaokulu

WEB https://muhammedsehmusersoz.meb.k12.tr
Adres : BELDE MAH. 3249 SK. NO 1 MERKEZ / BATMAN
VİZYON : Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve ulusal düzeyde adını duyurmak.
MİSYON : Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda,Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Saatler : Derslerin başlama saati 08.30 Derslerin bitiş saati 14.40
Servis : Hususi araç, Belediye Otobüsleri veya Minibüslerle gelinebilir.
Ulaşım : Otobüs veya minibüs
Yerleşim Yeri : Belde Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Batman Merkez Belde Mahallesi´ndedir. Belediye ve minibüslerin toplanma merkezine çok yakın olduğundan dolayı ulaşımı çok kolaydır. Ayrıca Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne de yürüme mesafesindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :